Stage bij Féju

 • Bij Féju...
 • Jij bent...
 • Wij bieden jou...
 • Zo is een stage bij Féju
Solliciteer direct!

zijn we elke dag bezig met hoe we onze klanten tot dienst kunnen zijn. Op de supportdesk worden elke dag vele relaties geholpen met hun ICT vraagstukken. We gebruiken hiervoor hoogwaardige en bewezen oplossingen die we je graag laten zien. Ook de diversiteit aan werkzaamheden maakt dat geen enkele dag hetzelfde is bij Féju!

die student die gevoel heeft voor ICT en deze kennis wil uitbreiden en toepassen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jouw profiel

 • Je volgt een MBO opleiding richting ICT;
 • Je beschikt over basiskennis van Microsoft gebaseerde oplossingen zoals Windows en MS Office;
 • Je beschikt over basiskennis over computers, servers, back-up, internet en wifi;
 • Je bent stressbestendig, zelfverzekerd aan de telefoon en van nature vriendelijk;
 • Je bent nauwkeurig en hebt een service gerichte houding;
 • Je bent leergierig;
 • Je houdt van een gezellige werksfeer met af en toe flauwe grappen.

een stage op de support afdeling bij een professioneel maar vooral laagdrempelig en gezellig bedrijf. Een plek waar je veel kunt leren en waar je ook de ruimte krijgt om de mensen bij Féju van alles te leren! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je de begeleiding krijgt die je daarbij nodig hebt. Je krijgt een inkijkje in een bedrijf dat groeit door een professionele maar amicale aanpak.

Een toffe werkomgeving is natuurlijk ook belangrijk! Onze cultuur laat zich omschrijven door: ‘Amicaal wanneer het kan, professioneel wanneer het moet’, met VrijMiBo’s, personeelsuitjes, flexibele werktijden en korte communicatielijnen.

Luuk in ’t Groen liep stage bij Féju. Hij vertelt er zelf over:

“Ik volgde de opleiding mbo Netwerk- en mediabeheer niveau 4 in Breda. Als eindstage liep ik vier dagen in de week stage bij Féju, negen maanden lang. Dat beviel me erg goed. Ik werd goed begeleid en heb veel geleerd. De onderlinge sfeer tussen collega’s is heel informeel. We lachen veel tijdens het werk. En je weet wat je aan elkaar hebt. Ik kan iedereen aanspreken voor hulp.”

Ondertussen besloot Luuk dat hij graag verder wilde studeren aan het hbo. Maar hij wilde ook bij Féju blijven. Daarom ging hij naar Adjunct Directeur Anton van Dam om zijn wens te bespreken. “Ik heb gevraagd of ik bij Féju kon werken terwijl ik deeltijd hbo volg. Als dat niet kon, zou ik voltijd hbo gaan doen. Gelukkig stemde Anton in. De werkzaamheden hier passen bij mijn opleiding, zijn divers, uitdagend en motiverend. En de sfeer is goed. Het ideale plaatje”.

 • “Iedereen bij Féju staat voor elkaar klaar en is bereid om net dat stapje extra te zetten. We reiken elkaar de juiste handvaten aan om tot het beste resultaat te komen voor de klant.”

  Nick

Doe de Matchtest

in 1 minuut

Stelling 1:

Het is vrijdagmiddag, dus:

A

Tijd voor een drankje met collega's!

B

Met gierende banden naar huis.

Stelling 1 van 6

Stelling 2:

Mijn lunch:

A

Lekker vette snack

B

Gezond, groen, voedzaam, salade, zoiets

Stelling 2 van 6

Stelling 3:

Je móet kiezen:

A

NAC

B

Willem II

Stelling 3 van 6

Stelling 4:

Smartphone:

A

iOS

B

Android

Stelling 4 van 6

Stelling 5:

Personeelsfeest:

A

Elleboog op de bar

B

Voetjes op de dansvloer

Stelling 5 van 6

Stelling 6:

Je moet kiezen:

A

Jupiler

B

Heineken

Stelling 6 van 6

Well done! Je kunt direct solliciteren. Of wil je het resultaat van je test eerst bespreken onder genot van bak koffie, frisje of biertje/wijntje? Bel Anton of stuur hem een berichtje: 06-13 37 72 51 Well done! Je kunt direct solliciteren. Of wil je het resultaat van je test eerst bespreken onder genot van bak koffie, frisje of biertje/wijntje? Bel Anton of stuur hem een berichtje: 06-13 37 72 51